Bart Debie heeft nieuw lief

04Jun08

Wat “Human Interest” ontspant. Het nieuwsje achter het nieuws. De zomer komt er aan en de hormonen worden wakker. Ook bij extreem rechts. Daar doen we niet flauw over. Bart Debie moeten we niet meer voorstellen. Ook bij hem kriebelt het. Deze crimineel en racist (Vlaams Belang), zopas definitief veroordeeld tot één jaar effectief al dan niet met enkelband, meldt op zijn site “Over & Out” wel droefgeestig “De politieke moord is voltrokken”, maar niet zonder een foto van hem met een geopende fles champagne. Voor een volkse Stella komt hij zijn kot niet meer uit.

Het volgende berichtje heeft als titel “Niet te geloven”…Zeg dat wel. Het weldra wegens zijn strafregister aan de deur van het stadhuis gezette Antwerpse gemeenteraadslid houdt van het wulpse nachtleven. Onlangs liet hij trots weten eregast te zijn geweest op het jaarlijkse politiebal op “het Zuid”, de chique cocaïne buurt bij uitstek. Nu is het weer van dat. Hij is de naweeën van zijn veroordeling aan het wegfeesten. Niet in café “Op ’t Hoekske”, maar in dancing “Studio54” waar de dresscode duidelijk is:”No jeans!”.

Die “Studio54” is de copy van een beruchte,door de politie gesloten New Yorkse dancing. Place to be van sterren en maffia. Een drugshol van de rijken. Debie zal weldra wat te vertellen hebben aan zijn collega’s in de “jail”. Zijn ideologische collega, de ex – voorzitter van het Waalse “Front National” Daniel Fèret – werd zopas ook veroordeeld tot één jaar effectief, met onmiddellijke aanhouding. Wegens valsheid in geschrifte.“Niet te geloven”… dus. Debie bericht “live” uit zijn spannend ex flikken bestaan. Zeg het maar, Bart….

Debie:” Ik ben momenteel in Studio54. Het thema is diamant. Er werd per fles verkochte champagne een namaak diamant gegeven. Slechts 1 op heel de avond is echt en heeft een waarde van 2.000 euro. Ra,ra… Bangelijk. Ik heb hem gewonnen…Samen met het Brusselse parlementslid Valérie Seyns…Niet te geloven. Super.”… The sky is the limit…

Over die New Yorkse “Studio54” werd een film gemaakt waar in de barman Shane wordt opgevoerd. Volgens “Studio54” Antwerpen: “ Door als barman te werken in de “Studio54” komt hij in de glamoureuze wereld terecht van sex, drugs en money”. Echt iets voor een frisse Vlaamse knaap als “Bartje Penalty”. Een afwisseling met de ruige varkens van “Bloud and Honour” en “De Beest” (“De Leeuw van Vlaanderen”) de extreem rechtse kroeg waar Debie thuis is.

We spoorden die Valérie (35) even op. Zij is Brussels volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid voor het VB. Verder dan de eerste kandidatuur Pol & Soc raakte ze niet. Nou, Bart, fris bloempje. Samen die fles verzet? Inderdaad, ze hebben samen die fles verzet en meerdere. Na de vierde was het raak. Nochtans zou Debie beter de Aldi leren kennen en schulden vermijden. In Gazet van Antwerpen van vorig week end klapt hij voluit… Zijn schorsing als politiecommissaris kostte hem 40% van zijn wedde, plus zijn volledige loon aan de politieschool waar hij deontologie gaf. De hardliner moest zijn huis verkopen en “de affaire heeft mij mijn huwelijk gekost…”. Debie staat op straat. (Zie “Dit feest kan niet meer stuk. Veroordeling?Fuck you! Op de Blog van het “Anti Fascistisch Front”).

De in de steek gelaten flik heeft ook een nieuw lief. Juist, die Valérie uit Brussel. Op zijn Blog heeft hij het over trouwen. Het is Debie zélf die zijn privacy op straat gooit. Rechtstreeks van uit de “Studio54”.

Maar in de “Studio54” wachtte het nieuwe geluk. Plus die diamant.

Advertenties


No Responses Yet to “Bart Debie heeft nieuw lief”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: